Despre firma de curatenie

Acasa / Despre Noi

Despre firma de curatenie - Class Cleaning

Despre firma de curatenie Class Cleaning

Noi, cei de la firma de curatenie Class Cleaning, suntem o mana de oameni profesionisti, cu experienta, indragostiti de curatenie.

Locul in care muncim ne influenteaza starea de spirit si de aceea trebuie sa fie mereu curate si sa emane prospetime, iar de acest lucru am ales sa ne ocupam noi. Ori de cate ori simti nevoia sa te bucuri de curatenie, poti apela la serviciile noastre, care acopera intreaga gama a serviciilor de curatenie ce iti sunt oferite la preturi satisfacatoare.

Suntem aici pentru tine si de aceea promptitudinea si respectul fata de clienti si fata de munca pe care o prestam ne caracterizeaza.

Servicii de curatenie

Servicii curatenie birouri

Pentru multi dintre noi biroul a devenit o a doua casa. Acolo ne cladim viitorul, acolo ne indeplinim rolul pe care-l avem in societate, acolo dam nastere celor mai bune idei si de acolo reusim sa ajungem pe culmile succesului.

Slefuire si curatare piatra naturala

Slefuirea pietrei naturale, precum marmura, granitul, travertinul sau mozaicul, reprezintă un proces esențial în prelucrarea și finisarea acestor materiale, conferindu-le un aspect estetic plăcut și o durabilitate îmbunătățită în numeroase proiecte de design interior și exterior.

Spalare si curatare canapele si fotolii

Detaliile sunt cele care ofera cu adevarat eleganta si bun gust unei locuinte. Astfel curatenia canapelelor si fotoliilor reprezinta o necesitate care nu poate fi amanata.

Spalare si curatare mocheta

Cel mai des intr-o locuinta se murdaresc mochetele si bineinteles curatenia lor iti consuma foarte multa energie si mult timp. Class Cleaning vine in ajutorul tau cu serviciul profesional de spalare si curatare mocheta!